Floss

FlossFloss i sin kjente stil når hun jobber på sau

DNA-testet CEA: Normal
Øyelyst fri 2017.
Linjer

Floss kommer opprinnelig fra Wales og Kevin Evans. Han konkurrerte med henne i nurserysesongen 2010/11, med gode resultater. Hun er etter Kevins Supreme Champion Mirk og Harcourt Lloyds Kate. Kate er etter  Pennant Williams Dale (tidligere tilhørt Nigel Watkins) som også er far til Pennant Williams Sweep. Floss er dermed i slekt med Tink via Dale, og Tiili via Sweep som er Tiilis oldefar. Vi kjøpte henne fra Karin Mattsson i 2012.

Floss er øyelyst fri, og ikke bærer av CEA.

Floss1Juhu, det er kjempegøy å løpe på jordene.

Litt om Floss

Floss er en litt «annerledes hund». Hun er veldig rolig og snill, og holder seg gjerne litt i bakgrunnen i forhold til de andre hundene, det er knapt så man merker at hun er der. Hun er av det litt enkle slaget, litt som om hun tenker når du sier: «Nei, Floss gå bort», så hører hun: «Ja, nå kommer jeg»… Det tar med andre ord litt tid med Floss, å få henne stil å forstå enkle ting – som at hun ikke kan gå på stuebordet, men når det kommer til sau, ja da er saken en annen. Da er hun på jobb, og den jobben tar hun svært alvorlig.  Hun har fått to valpekull, et kull i oktober 2013, og fra før har hun fått blant annet Gaga, som nå eies av Karin Mattsson. Hun er en veldig flink mor, og glad i å leke med valpene sine selv om de begynner å bli store. Hun er også svært glad i katten Frøya, og sammen med Tiili «passer» hun på katten ved hver sjanse hun får 😉

FlossogFrøyaFloss blir litt nærsynt rundt katten, men de er likevel venner.

Floss er en veldig stilful hund når hun gjeter, hun er intens og 100% på jobb når det er sau i nærheten.  Hennes sterke side er at hun er lydhør og rask, en god driver.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s