Huffy (Weed)

Reg: ISDS, NKK.
Dna-test CEA/IGS/TNS/SN: Fri
Øyelyst fri 2019
Godkjent gjeterhund.
Kullsøster til Gin (verdensmester i gjeting 2017).

Weed er etter Maico x Floss og fra eget oppdrett. Hun er født 08.10.2013 og var en av 4 valper.

Huffy og Tiili jan 15-3

 

Hun aner ikke at hun heter Weed, hun ble kalt Huffy i valpekassa og det ble stuck med henne, og det passer den lille flisa. Hun er pytteliten – rundt 11 kg, og verdens mest kosete lille hund. Hun elsker å sitte i armkroken og kose med hodet under haka mi, og har nå også fått smaken på å ligge i senga om natta.
Som de andre  Maicobarna vi har i huset liker hun komforten sin, og har fast plass på toppen av sofaen. Litt bilder og info om Huffys første uker kan du lese om her.

Søsteren til Huffy, Gin vant VM i bruk av gjeterhund 2017 sammen med sin eier Jaran Knive.

Vidar og Huffy jan 14
Huffy sammen med pappa Vidar på fotoshoot.

Huffy er en myk hund, hun er ved juletider 2014 tent på sau og skjermer fint. Hun viser lovende tendenser og er en rask liten hund. På grunn av mye jobb med oppsett av rovviltavvisende gjerder har det tatt litt tid å ha overskudd til å trene Huffy, men vinteren 2015 kom hun skikkelig i gang. Hun tok bruksprovet sommeren 2016 og er godkjent gjeterhund.

Huffy

Litt irriterende er den evinnelige pipingen hennes, vi kaller henne Pio-pio. Som valp pep hun mens hun løp, jada – når hun svingte så pep hun i svingene haha. Nå piper hun mens hun står på jordet og venter på turen sin til å trene, et uheldig trekk hun har arvet fra sin mor :p Bortsett fra den slitsomme pipingen er Huffy verdens snilleste hund som elsker kos. Når hun ikke legger seg på fanget ditt med hodet under haka di, klamrer hun seg til beinet ditt og henger seg fast som en klegg.

Huffy og Tiili jan 15-2
Tiili og Huffy i farta, med Cass rett bak

Hun elsker Tiili, og flyr etter henne som en skygge hvor enn hun går. Huffy har blitt min lille kose-baby, hun er en smart liten frøken som lærer fort og vi trener på litt småtriks ved siden av gjetingen 🙂 Det synes hun er kjempegøy og hun er superivrig. Hun kan bl.a ligge død, rulle rundt og snurre, og hun er spesielt stolt av at hun kan snurre begge veier, for det kan nemlig ikke Tiili 😉

Huffy og Tiili jan 15

IMG_6495Huffy på besøk hos tante Heidi i Sverige…hun var en mester i i å komme seg ut av valpegrinda.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s