Lyn

lyn1

DNA-testet CEA: Carrier.
HD: A.
Reg: NKK.
Godkjent gjeterhund.
NM-deltagelse 2013.

Linjer

Lynn (NO55026/11) er etter Arja (eier Jan Briskeby) og Maico (eier: Jaran Knive). Hun er godkjent gjeterhund og i 2013 var hun med i NM, og hun var også kvalifisert til finalen i Norgesserien. Flere av hennes kullsøsken var med i NM i 2013, så dette er et meget bra kull av gjeterhunder. Hun er testet for HD: A , øyelyst uten anmerkning og bærer av  CEA. Lynn har hatt et kull med Arne Chr. Sand sin Shep. Litt info om kullet finner du her.

lyn

Lyn elsker å være ute

Litt om Lyn

Lyn er familiens lille reke, hun vrir og bukler seg som få når hun skal hilse. Hun elsker å kose på fanget, og kl. 23.00 er hun klar for å gå å legge seg  –  i senga. Hun er en skikkelig kosejente som gjerne ligger med hodet på brystet ditt og slapper av. Lyn er en gladlynt jente, hun har en forkjærlighet for sko, og bærer gjerne med seg alle ut på gårdstunet om sommeren hvis døra står oppe, så mangler vi en sko vet vi hvem synderen er. Det samme gjelder for øvrig sokker. Hun kan være litt pysete av seg til tider, og hun liker det ikke hvis det er uroligheter i flokken.  Da legger hun seg på badet til det går over. Det morsomste hun vet, utenom å gjete, er å bade, og hun stikker ofte en tur ned i dammen her på gården på egenhånd for å ta seg en dukkert sommer som vinter 🙂

lyn bader

Badenymfen Lyn i aksjon

Hun er en god gjeterhund med mye stil og høy intensitet, og har gjort det bra på prøver i 2013 slik at hun kvalifiserte seg til NM.

lynAlvdal

Bildet over er tatt på landsprøven i Alvdal i 2013, der Lyn kom på en 10. og 14. plass.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s