Mick

mick

Mick elsker å være ute og leke

RIP: 2003-2018 ❤

Linjer

Mick levde livets glade dager som pensjonist hos foreldrene til Vidar i Råde fram til han ble 15,5 år.

Mick er født 08.02.03 og er etter Rex (eier Albert Mellin) og Astra Dream (eier Janet Beale). Han kommer fra Skottland og kom hit som valp. Han har godkjent gjeterhundprøve.

Mickvalp

Mick som valp i 2003

Litt om Mick
Mick elsker lekene sine over alt på jord, og deler de ikke villig med noen av de andre hundene, inne i hodet sitt så tror han at han fortsatt er en liten valp. Han er en rolig og lydig gutt, som liker å løpe fritt på gårdsplassen og passe på. Han er veldig glad for at det er så mange damer i flokken hans som han kan passe på, for selv om Tink er sjefen i det daglige, så er Mick sjefen over Tink hvis han vil.

mick1

Mick ser på valpene til Tink og Buck, 2012

Det aller, aller beste Mick vet i hele verden er å se på tv. Han elsker Animal Planet og NatGeo Wild mest, men fotball er ikke dumt det heller. Han blir litt oppgitt når jeg ser på de typiske dameprogrammene mine, for da skjer det ingenting på skjermen, bare masse mennesker som prater. Han kommer løpende når reklamer med dyr dukker opp, han kjenner igjen reklamen før det har gått 2 sekunder, og Jarlsbergreklamen med «samma det vel, hund er hund» er favoritten hans. Han sitter pal foran tv-skjermen i timesvis hver dag 🙂

mickwhatdoesthefoxsay

Mick ser på videoen The Fox av Ylvis, 2013

Mick er pappa til flere kull, og han har et kull sammen med Nel. De fikk Step, som eies av Karianne Buer, og han gjør det meget godt i både lydighet og gjeting. Step går i Eliteklassen og ble nr. 2 i juniorNM i lydighet i 2013. Han har vært med på NM for gjeterhunder og flere ganger, og kommet til finalen. Han ble fylkesmester i Akershus og har vunnet EM for gjeterhunder for young handlers. Mick er veldig stolt av sønnen sin.

Mick10år

Det er viktig å feire runde tall 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s