Saueskinn

Per 02.07.2016 har vi to mørke skinn igjen til salgs. Det ene er svart, det andre mørktbrunt. Et værskinn og et søyeskinn av god størrelse. Gammelnorsk spæl. Lang ull på hele skinnet, god ullkvalitet der det skinner i ulla. Pris 1400 kr per stykk. Er du interessert ta kontakt på sms 95281732.

 

imageVi selger saueskinn  – dette er vakre og varme skinn i meget god kvalitet av villsau og gammelnorsk spæl. Fargene varierer fra hvite, til grå, brune – de fleste er flerfargede. Ulla varierer også fra «fluffy» (som det hvite som ligger i kurven på bildet) til mer langhåret, røff struktur. Skinnenes størrelse varierer avhengig av om det er søye, vær eller lam.

Sauene sendes på slakt på høsten – og skinnene er dermed klare for salg noen måneder senere. Vi har nå solgt ut alle skinnene vi hadde liggende her, men har noen få skinn igjen, disse er lyse og mørke gråbrune.

Pris: 1000-1500 kr avhengig av størrelse på skinnet.

Ønsker du skinn kan du ta kontakt på mail

image

Bildene viser 4 ulike skinn i forskjellige farger og type ull.

Reklamer

2 kommentarer om “Saueskinn

    1. Hei 🙂 For tiden er vi dessverre utsolgt på saueskinn, vi fikk solgt de raskere enn vi hadde regnet med, og nye skinn bestilles igjen på høsten. Vi selger bare enkeltskinn som ikke er sydd sammen til en fell 🙂 Mvh Hege.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s