Tink

Tink

Tink i klassisk gjeterstil

Linjer

Tink er etter Cass og Jake, og er født her på gården i 2006. Cass er etter den gang Nigel Watkins Dale (nå Pennant Williams Dale), som også finnes nært i stamtre til Floss og Tiili.  Jake er etter Mconnels Don (far til Dan Morriseys kjente hund Gem), og Heffernans Nel som også er mormor til Alexander Strøms Glen.

TInk i snø 2Snødronningen Tink 2013

Litt om Tink

Tink er sjefen over alle sjefer i flokken, vi kaller henne bare Politink, hun har full kontroll på alle de andre hundene og sørger for at det til enhver tid er ro og orden i rekkene. Hun er muligens verdens mest kosete hund, og elsker mennesker over alt på jord, og når hun ligger i armkroken på sofaen da er hun i himmelen. Smart er hun og, litt for smart for sitt eget beste til tider, men hun sier det er nødvendig som sjefen i flokken. Hun er gjerne med på tur, men er litt rund i formene og orker ikke å løpe så mye som de andre, så hun tar ofte en snarvei hjem og er ikke å finne på siste etappe av turene. Når vi andre kommer hjem, møter hun oss ofte på gårdsplassen.

Tink egner seg ikke så godt som konkurransehund, men hun er en meget god arbeidshund. Hun elsker å gjete sau, og er litt av en tøffing som ikke viker selv for den største av værene, og man kan alltid stole på at hun finner sau og kommer med de til deg. Hun er ganske sta, og føler selv at hun vet best hvordan ting skal gjøres på jobb. Hun er en veldig stilig hund å se på når hun gjeter med sin lave stil (se bildet øverst). Hun bor nå i Råde hos foreldrene til Vidar – og er veldig fornøyd med pensjonisttilværelsen der. Hun lever livets glade dager og koser seg med masse, masse mat 🙂

tink i snø

Hva vil du meg? 

Hun er veldig glad for å være der, for der får hun all den oppmerksomheten hun ønsker fra bestefar, spesielt nå  som hun slipper å dele den med skilpadden Rulle etter at hun spiste han opp. Tink bedyrer det hele var et uhell, hodet til Rulle bare falt inn i munnen hennes, sier hun…hva Rulle mener vites ikke.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s